You are currently viewing AMD regjistron logon Vega II për produktet e ardhshme

AMD regjistron logon Vega II për produktet e ardhshme


AMD ka paraqitur një kërkesë për markë tregtare për një logo të re, bëhet fjalë për Vega II.
Logoja e re bazohet në atë të vjetrën me dy viza të holla në të.
Vega II mund të jetë versioni aktual i ndërtuar në 7nm, dhe mund të vijë si për produktet e profesionale si edhe ato për konsumator.

Burimi: Justia Trademarks