You are currently viewing AMD shpall gjeneratën e dytë të Proçesorëve Ryzen PRO për Laptop

AMD shpall gjeneratën e dytë të Proçesorëve Ryzen PRO për Laptop

AMD shpall gjeneratën e dytë të Proçesorëve Ryzen PRO, dhe Athlon PRO  me Radeon Vega, për Laptop.

Ndërtuar në teknologjinë 12nm, Proçesorët e rinj AMD Ryzen PRO 3000 ofrojnë rendiment më të mirë dhe rrisin produktivitetin duke ofruar deri në 16% rendiment më të lartë në multi-threading në krahasim me konkurrencën. Në mënyrë të veçantë Proçesorët PRO ofrojnë:

Deri ne 12 përdorim të përgjithshëm për pune zyre, ose deri në 10 ore riprodhim videosh.

  • Deri në 14% rendiment shtesë për krijues, nga modelim 3d tek video editim me kartën e integruar Radeon Vega
  • Siguri e lartë në të gjithë Proçesorët Ryzen PRO me ‘AMD security co-processor’ të ndërtuar në silic.
  •  18 muaj stabilitetit të imazhit, 24-muaj disponueshmëri të Proçesorit, cilësinë e klasës komerciale, menaxhimin i klasës së ndërmarrje

Gjithashtu, AMD ofron edhe Proçesorët Athlon PRO me bazë “Zen”, duke i dhënë më shumë opsione tregut.