You are currently viewing AMD vendos hegjemoninë edhe në Laptop me Ryzen 9 4900HS

AMD vendos hegjemoninë edhe në Laptop me Ryzen 9 4900HS

Vlerësimet e Proçesorit për Laptop AMD Ryzen 9 4900HS kane filluar të qarkullojnë, dhe aktgjykimi është i qartë. Intel ka humbur si në rendiment ashtu edhe në udhëheqjen e efikasitetit të baterisë. Vlerësimi i Hardware Unboxed sheh ballë për ballë Ryzen 9 4900HS dhe Core  i9-9880H, çipi AMD me 45 W TDP arrin të mund atë Intel me 90 W TDP.