You are currently viewing AMD Zbulon Linjën E Proçesorëve Threadripper

AMD Zbulon Linjën E Proçesorëve Threadripper

AMD ka prezantuar zyrtarisht një formacion të ri për entuziast të quajtur “Threadripper”, ky CPU do të ketë deri në 16 bërthama dhe 32 Threads.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ky CPU monstruoz pritet të debutojë këtë fund muaj në evenimentin Computex që mbahet në Taivan.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Platforma e re “Whitehaven” do të mbështes ram quad-channel DDR4, më shumë fole PCIe dhe porta sata se X370 dhe AM4.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Threadripper do të konkurrojë direkt me platformat HEDT X299 nga intel, proçesorët Skylake X, që do të kenë deri në 12 bërthama.