You are currently viewing Aqua Computer Hedh Në Treg Bllokun Ftohës Me Ujë Cuplex Kryos NEXT

Aqua Computer Hedh Në Treg Bllokun Ftohës Me Ujë Cuplex Kryos NEXT


Cuplex Kryos NEXT eshte nje bllok ftoheje me uje per CPU-n, me ekran OLED qe tregon temperaturat fal sensoreve dhe software, si dhe me ndricim Led.
Prodhim Gjerman, eshte analizuar, testuar, dhe optimizuar per te arritur perfeksion ne ftohje.
I disponueshem ne disa varjante si: VARIO i pari ne bote me bllok fleksibel qe lejon modelimin e bllokut sipas CPU-s.
Si dhe Plexi, Delrin, ne bronz dhe baker.

Burimi: Aqua Computer