You are currently viewing Asus Paraqet ROG GX800 – Gaming Laptop Me Ftohës Uji

Asus Paraqet ROG GX800 – Gaming Laptop Me Ftohës Uji

ROG GX800 është i pari Laptop që ofron 4K të pastër për lojëra, fal dy NVIDIA GTX 1080 në SLI si dhe Intel Core i7-6820HK.

Laptopi përdor një sistem te avancuar të ftohjes me ujë që lejon për Overclock në CPU e GPU.
Fal Këtij sistemi i7-6820HK mund të shtyhet deri në 4.2GHz, i Overclock-uar GX800 shënon 10395 pik në Frie Strike Ultra.
Ekrani 18 polsh mbështet teknologjinë NVIDIA G-SYNC për një eksperiencë sa më fluide gjati lojës, gjithashtu GX800 është gati për VR.

Tastiera MechTAG ofron preçision të lart fal çelësave mekanik me 100% anti-ghost, [Kjo teknologji i jep prioritet tastit ku është ushtruar më shumë presion në raste kur shtypen dy apo më shumë taste njëkohësisht.] si dhe me ndriçim RGB, ngjyrat mund të ndryshohen për tast fal programit të Asus.

Të dhënat e plota.

Burimi: ASUS