You are currently viewing Bandai Namco Zbulon Trilogjinë E Naruto Ultimate Ninja Storm Si Dhe Lojën E Re NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

Bandai Namco Zbulon Trilogjinë E Naruto Ultimate Ninja Storm Si Dhe Lojën E Re NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER


Bandai Namco ka publikuar video trailer-in e parë për Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy.
Koleksioni përfshin Naruto: Ultimate Ninja Storm, [çka i mungonte PC’s deri më sot] Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 dhe Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, si dhe të gjitha DLC-t [materiale shtesë] si kostume, personazhe, dhe episode.
Në Japoni Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy do të dalë me 27 Korrik, kurse në perëndim këtë Vjeshtë.

Bandai Namco gjithashtu publikoj dhe të dhënat e para për lojën e tyre të re, NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER.
Në këtë kapitull të ri ku personazhi kryesorë është çuni i Naruto-s, do të keni mundësinë të krijoni ekipin tuaj, dhe të ndeshni lojtarë të tjerë në beteja online katër kundër katër.