You are currently viewing Battlefield 1 – Nis Evenimenti i Parë “Premium Test”

Battlefield 1 – Nis Evenimenti i Parë “Premium Test”

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Këtë javë Electronic Arts hap evenimentin e parë për Battlefield 1 të quajtur “Premium Test”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aktiv nga data 20 deri në 27 Korrik Premium Test do tu jap mundësin lojtarëve të luajnë të gjitha hartat aktualisht në dispozicion me Premium Pass, falas.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Një mundësi e artë për të provuar hartën e re të ambientuar natën, Prise de Tahure.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Megjithatë, për tu theksuar është fakti se vetëm pronarët e Battlefield 1 Premium Pass dhe DLC-s Battlefield 1 They Shall Not Pass, do të fitojnë XP në këto harta, për të tjerët, XP-it do të ruhen dhe do tu jepen në mënyrë retroaktive në qoftë se vendosin të blejnë Premium Pass.