You are currently viewing Battlefield 1 Open Beta Tashmë e Disponueshme Per PC

Battlefield 1 Open Beta Tashmë e Disponueshme Per PC

Battlefield 1 Open Beta Tashme eshte e Disponueshme Per Download.
Per te marre pies ju nevoitet nje account Origin qe mund ta hapni Ketu

Mbasi te keni krijuar accountin tuaj, lojen e gjeni ne seksionin Free Games > Demos and Betas.
Gjithashtu sigurohuni qe te keni driverat e fundit.

Per Nvidia.
GeForce Game Ready 372.70 WHQL

Per AMD
AMD Radeon Software Crimson Edition 16.8.3

Beta ofron harten Sinai Desert e shfaqur per her te par ne Gamescom 2016, dy modalitete Rush dhe Conquest me 64 lojtar.

Beta pritet te zjas rreth 4 dit, loja e plot dote dale me 24 Tetor.