You are currently viewing Battlefield 1 Turning Tides falas për një kohë të limituar

Battlefield 1 Turning Tides falas për një kohë të limituar

EA po dhuron DLC-n e radhës për Battlefield 1 për një kohë të limituar.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 1 Turning Tides doli për pronarët e Premium Pass me 11 Dhjetor të vitit të kaluar për Battlefield 1.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lojtarët do të jenë në gjendje të luftojnë përmes një sërë hartash epike, duke përfshirë Cape Helles dhe Achi Baba.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në një operacion të ri të vendosur në këto harta, lojtarët mund të marrin pjesë në sulmin Britanik amfibë të gadishullit të Gallipolit në vitin 1915. ose ta mbrojnë atë duke luftuar për forcat Osmane.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!