You are currently viewing Bethesda Zbulon Kërkesat Për Lojën Prey

Bethesda Zbulon Kërkesat Për Lojën Prey

Bethesda ka zbuluar kërkesat minimale dhe të këshillueshme për lojën e saj Prey para daljes në treg këtë Maj.
“Tek Arkane, pasioni ynë për të krijuar një botë të veçantë ku mund të improvizoni, eksperimentoni dhe të luani në mënyrën tuaj ka diktuar vizionin tonë për Prey” tha Raphael Colantonio, presidenti i Arkane Studios.

Minimale
CPU: Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-8320.
GPU: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870.
VRAM: 2 GB.
RAM: 8 GB.
OS: Win 7 64.
Direct X: DX 11.
HDD: 55 GB.

Të këshillueshmet
CPU: Intel Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD FX-8350.
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290.
VRAM: 4 GB.
RAM: 8 GB.
OS: Win 7 64.
Direct X: DX 11.
HDD: 55 GB.

Prey u shpall zyrtarisht nga Bethesda në konferencën E3 2016, dhe do të dalë në treg në 5 Maj të këtij viti.