You are currently viewing Bordet Me Çipset Z97 dhe H97 Që Do Të Dalin Së Shpejti

Bordet Me Çipset Z97 dhe H97 Që Do Të Dalin Së Shpejti

Intel është nga ato firma që ka dëshirë gjithmonë të ofrojë performancën maksimale dhe teknologjinë më të fundit, edhe pse kjo do të thotë të ndryshosh komplet teknologjinë dhe bashkë me të minimalisht bordin (në këtë rast jemi me fat sepse herët e fundit kemi ndryshuar bord dhe CPU 😛 ). Shumë kompani kanë reklamuar bordet e tyre me çipset Z97 dhe H97 duke filluar nga seritë bazë deri tek ato gaming, profesionale, overclock dhe workstation. Që të mos ju shpërqëndrojmë kemi vendosur ti hedhim të gjithë modelet e reja në një postim.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Para se të shihni fotot mos harroni që janë me çipsetet e reja Intel Z97 dhe H97 dhe janë kompatibël me të gjithë CPU Haswell duke filluar nga Celeron e deri tek Core i7, gjithashtu janë kompatibël me CPU e “reja” Haswell-Refresh.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Le të vazhdojmë me sfilatën.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gigabyte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për më shumë modele nga Gigabyte klikoni këtu.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MSI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MSI GAMING,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MSI OC Series,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ASUS,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ASUS Republic Of Gamers – ROG,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ASUS TUF Series,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EVGA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
BIOSTAR Hi-Fi Z97WE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ASRock,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Këto janë disa nga markat më të rëndësishme në tregun e bordeve, gjithsesi normalisht ka edhe plot modele të tjera që priten të dalin por mund të presim një pamje të ngashme. Për arsye lajmi kemi futur edhe markën ASRock dhe Biostar megjithëse janë marka që nuk i preferojmë për arsye stabiliteti dhe qëndrueshmëri në kohëzgjatje. Personalisht ASRock nuk do e fusja as tek tosteri e jo më në kompjuterin tim, për ato eksperienca që kam patur dhe me informacionet që kam marrë me kalimin e kohës. Biostar është pak më ndryshe gjithsesi duke marrë një bord të këtij niveli nuk është se do kursesh gjithë paratë e botës. Maksimumi që do harxhosh më shumë për të marrë një markë të mirë krahasuar me të lirat është një 10% çmimi që nuk ja vlen krahasuar me vitet e rehatisë dhe stabilitetit që merr më mbrapa.