You are currently viewing Bordet Z170 Té Asus Dhe MSI Gati Pér Kaby Lake Fal BIOS Update

Bordet Z170 Té Asus Dhe MSI Gati Pér Kaby Lake Fal BIOS Update

Procesoret Intel te gjenerates se shtat Kaby Lake, priten te dalin ne muajt e pare te 2017.
Asus dhe MSI, ben te ditur se Bordet aktuale Z170 [Skylake], do te jene kompatibel me procesoret e rinj fal BIOS Update.
Per MSI: Z170, B150 dhe H110.
Per Asus: Seria Republic of Gamers Z170, por jo vetem, si dhe, B150, H110.
Lajm i mir per ato qe kane Borded Z170 dhe jan te interesuar ne procesoret intel Kaby Lake, mund te nderoni procesore pa bler Bord te ri.

Burimi: Kitguru