You are currently viewing Call of Duty: Modern Warfare [2019] do të zbulohet me 30 Maj

Call of Duty: Modern Warfare [2019] do të zbulohet me 30 Maj

Këtë vit zërat rreth Call of Duty kanë qenë të shumtë pasi loja e ardhshme nga Activision nuk është zbuluar ende, duke kaluar dritaren e përhershme të mesit të Majit ky tregohet zakonisht. Duke shfrytëzuare këtë terr informativ, disa zëra sugjeruan se nuk do të kishte një Call of Duty këtë vit dhe se loja e radhës do të shtyhej për 2020.

Megjithatë, burimet e mbledhura nga portali Eurogamer.net zbulojnë se prezantimi zyrtar i lojës është planifikuar për të enjten, 30 maj. Behet fjale për Call of Duty: Modern Warfare,  loja po zhvillohet nga ekipi i Infinity Ward .