You are currently viewing Call Of Duty WWII Dot Të Ketë Një Beta Të Hapur Për Të Gjithë Në PC

Call Of Duty WWII Dot Të Ketë Një Beta Të Hapur Për Të Gjithë Në PC

Sledgehammer ka njoftuar me një blog post zyrtar Beta-n Multiplayer të Call of Duty WWII për PC, që do të fillojë me 29 Shtator dhe do të jetë në dispozicion deri në 2 Tetor në Steam.
“Kjo Beta është vetëm një pjesë e vogël e Multiplayer-it të plot të Call of Duty: WWII që do të dale në Steam në Nëntor,” tha Sledgehammer Games.
“Ky test është një hap kritik në rrugën tonë për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme online në Steam nga dita e parë e daljes së lojës.”
Beta ka për qëllim të provojë sistemet e lojës dhe infrastrukturën në shkallë, duke u dhënë gjithashtu fansave një shije të lojës dhe një shans për Sledgehammer për të marrë reagimet e tyre dhe për të bërë ndryshime të minutës së fundit para daljes së lojës në mbarë botën me 3 Nëntor.
Sledgehammer dha edhe specifikimet minimale për Beta-n, duke vënë në dukje se këto rekomandime mund të ndryshojnë në të ardhmen.

OS: Windows 7 64-Bit e lart
CPU: Intel® Core i3 3225 ose të ngjashëm
RAM: 8 GB RAM
HDD: 25 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 @ 2 GB / AMD Radeon HD 7850 @ 2GB e lart
Ndërfaqja: DirectX 11