You are currently viewing CES 2018: Vertagear Paraqet Karrigen Gaming PL4500 Me Ndriçim RGB

CES 2018: Vertagear Paraqet Karrigen Gaming PL4500 Me Ndriçim RGB

Mania e ndriçimit RGB vazhdon të zgjerohet edhe këtë vit, pas kasave, hardware, aksesorë, tani kemi kaluar edhe në karriget gaming.
Vertagear zbuloj karrigen e re gaming Vertagear PL4500, karrigia e parë në botë me ndriçim wireless RGB.
Ende nuk dihen detajet e plota, por PL4500 do të ofrojë kontrollin pa tel [wireless], sinkronizim zëri, ndriçimin RGB dhe kontrollin individual të kanalit.
Funksionalitet e karriges do të menaxhohen nëpërmjet një aplikacioni për PC dhe celularë smartphone.