You are currently viewing AMD CES 2019 – Ryzen 3000 –  Radeon VII

AMD CES 2019 – Ryzen 3000 – Radeon VII

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pas konferencës së Nvidia-s sot ishte radha e AMD-s për të na treguar të rejat e tyre në CES. Siç pritej AMD na ofroj një demonstrim të vogël të Proçesorit të tyre të ri Ryzen 3000, të bazuar në proçesin 7nm. AMD krahasoj Proçesorin e tyre të ri kundrejt atij më të mirit në treg nga konkurrenca,  i9 9900K.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në testin e zhvilluar në Cinebench CB15, Ryzen 3000 arriti 2057 pik kundrejt  2042 të Core i9 9900K. Fatkeqësisht AMD nuk ndahu asnjë  të dhënë për frekuencat e Proçesorit, mostra e përdorur duket të jetë një Proçesor me 8-Bërthama dhe 16-Thread. Për saj i përket daljes në treg u fol diku nga gjysma e vitit, me shumë mundësi nga Qershori gjatë Computex ose E3.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Por AMD nuk u ndal vetëm tek prezantimi i Ryzen 3000, një tjetër produkt i ndërtuar me proçesin 7nm do të dalë shumë shpejt në treg, bëhet fjalë për Radeon VII. Kjo kartë siç ishte përfolur me kohë është Vega 64 e ndërtuar në 7nm, fal proçesit të ri si dhe disa modifikimeve AMD ka arritur të rris rendimentin me 25% kjo e bënë konkurrent direkt me RTX 2080 si në rendimet por edhe në çmim. Karta vjen me 16 GB memorje HBM, dhe frekuenca deri në 1800 MHz, struktura e PCB-s duket të jetë mjaft e madhe çka i bën vend një stisemi ftohje me tre ventilator, dy lidhës 8-pin kërkohen për ushqim. karta do të jetë e disponueshme më 7 Shkurt.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,