You are currently viewing Codemasters publikon kërkesat për DiRT Rally 2.0

Codemasters publikon kërkesat për DiRT Rally 2.0

Në më pak se një muaj para debutimit zyrtar të DiRT Rally 2.0, në orët e fundit, Codemasters ka zbuluar përmes faqes Steam të lojës kërkesat minimale dhe të këshillueshme.

Kërkesat Minimale

 • Proçesorë dhe sistem operativ 64 bit.
 • Sistem operativ 64 bit. Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10.
 • Proçesorë: AMD FX4300 ose Intel Core i3 2130.
 • RAM: 8 GB.
 • Karta grafike: AMD HD7750 ose NVIDIA GTX650Ti.
 • Ndërfaqja: DirectX 11.
 • Hapësira e kërkuar: 50 GB.

Kërkesat e këshilluara.

 • Proçesorë dhe sistem operativ 64 bit.
 • Sistem operativ 64 bit. Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10.
 • Proçesorë: AMD Ryzen 5 2600X ose Intel Core i5 8600.
 • RAM: 8 GB.
 • Karta grafike: AMD RX Vega 56 ose NVIDIA GTX 1070
 • Ndërfaqja: DirectX 11.
 • Hapësira e kërkuar: 50 GB.