You are currently viewing Computex 2017:  ASUS Tregon Laptopin e Parë Me Proçesorë RYZEN

Computex 2017: ASUS Tregon Laptopin e Parë Me Proçesorë RYZEN

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në Computex 2017, ASUS shfaqi laptopin e parë të bazuar në Ryzen.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ryzen i jep fund një periudhe të mungesës së konkurrencës në segmentin e laptopëve.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pasi më parë nëse do të donit një laptop të nivelit të lartë për lojëra apo profesional, i vetmi opsion ishte Intel.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Laptopi ROG STRIX GL702ZC vjen me një dizajnë pothuajse në ngjyrë të kuqe, dhe pjesë thelbësore e tij është proçesori Ryzen 7 1700 8-bërthama, 16-thread dhe karta grafike RX 580, e cila është perfekt për ekranin IPS të ROG STRIX GL702ZC 17.3 polsh, 1080p me mbështetje për FreeSync.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: TechPowerUp