You are currently viewing Cooler Master hyn në tregun e monitorëve Gaming me modelet GM219-30 dhe GM219-35

Cooler Master hyn në tregun e monitorëve Gaming me modelet GM219-30 dhe GM219-35

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Duket si kur Cooler Master është duke dal jashtë kontrollit, me një shumëllojshmëri produktesh që shpesh janë edhe të kripura në çmim.. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Megjithatë, Cooler Master do të hy në tregun e monitorëve Gaming me modelet 30 dhe 35 Polsh, me format Ultrawide 21: 9 . Monitorët ofrojnë një panel VA. Modeli GM219-30, ofron një rezolucion deri në 2560×1080 200 Hz. Modeli GM219-35 ka një rezolucion më të lartë prej 3440×1440 por 120 Hz. Natyrisht, të dy ekranet ofrojnë mbështetje për sinkronizimin adaptiv që punon me kartat AMD (FreeSync) dhe Nvidia (G-Sync) Të dy monitorët duhet të ofrojnë një nivel të mbështetjes HDR fal FreeSync 2, dhe kohë përgjigje prej 1-milisekondë.  Një detaj i lezetshëm është stenda e monitorit e krijuar pas logos së Cooler Master.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Monitorët priten të dalin në treg diku nga fundi i këtij viti, 400 dollarë për modelin GM219-30 dhe 1 mije  dollarë për GM219-35.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,