You are currently viewing Corsair hedh né treg kasén e re Carbide Air 740

Corsair hedh né treg kasén e re Carbide Air 740

Pasardhesi i kases Carbide Air 540 tashme mbriti, a doite kete te njejtin sukses?
Risija ne Carbide Air 740 eshte modelimi, e ndare ne dy kompartimente, nje per cpun, mobon, dhe gpun, dhe nje per ushqyesin, e drivera. [ssd hddd dvd]

Te dhenat.
Madhesia e kases, 426mm x 340mm x 510mm.
Dy dhoma me qarkullim ajri direkt.
Stil idustrial me hapesire te bolshem brenda per te punuar me paisjet.
Te perfshire 3 ventilatore super te qet, Air Series AF140.
Mundesi te shumllojshme per te shtuar ventilatore te tjer, deri me 8 ventilator 120mm ose, 7 ventilatore 140mm, 240/280mm radiatore sipere, poshte, ballor, munde te vendosen te tre njekohesisht.
8 slots mbeshtesin deri ne 4 karta grafike.
I/O Port: 2 x USB 3.0, kufje dhe mikrofone.

Foto