You are currently viewing Corsair Hedh Në Treg Memorjen DOMINATOR PLATINUM DDR4

Corsair Hedh Në Treg Memorjen DOMINATOR PLATINUM DDR4


E menduar per eliten e PC’s DOMINATOR PLATINUM ofrohet ne dy varjante, alumin i sfumuar ne te zez , dhe krom.
Memorja DOMINATOR PLATINUM do te ofrohet ne nje kuantitet te limituar prej 500 kitesh, 32GB (4x8GB ose 2x16GB) 3,200MHz DDR4, me teknollogjin ftohese DHX, dhe XMP e certifikuar per overklok, [me nje prekje] dhe me led ne piesen e siperme.

Memorja eshte e disponueshme direkt nga website zyrtar i Corsair, per Amerik, Angli, dhe Gjermani, KETU!