You are currently viewing Counter-Strike: Global Offence Zhvendoset Në Motorrin E Ri Grafik Source 2

Counter-Strike: Global Offence Zhvendoset Në Motorrin E Ri Grafik Source 2

Loja popullore nga Valve, Counter-Strike: Global Offensive, mund të kaloj së shpejti në motorrin e ri grafik Source 2.0.
Lajmi vjen nga një eveniment promovimi i organizuar nga Valve në Kinë.
Një përdorues i Reddit hodhi një foto nga evenimenti ku theksohen: përmirësime në sistemim anti-hacker, kalimi tek motori i ri grafik Source 2 dhe ndërfaqeje të re, si dhe një mision të ri, këtë Verë.

Burimi: PCGamerN