You are currently viewing Crusader Kings II falas në Steam për një kohë të limituar

Crusader Kings II falas në Steam për një kohë të limituar


Crusader Kings II është një lojë strategjike mesjetare ku lojtarë konkurrojnë për të krijuar dhe zgjeruar mbretëritë e tyre nëpër gjenerata të shumëfishta gjatë një kohe me grindje të mëdha politike dhe ushtarake.
Për 48 orët e ardhshme është falas në Steam, pasi ta keni shtuar në librarin tuaj brenda afatit është e juaja përgjithmonë.
Nuk ju duhet gjë tjetër veç se të kilikon ‘install game’ për ta bërë tuajën, dhe normalisht një account Steam. 😀
Për shkarkim kliko KËTU!