You are currently viewing Crytek lëshon testin Ray Tracing ‘Neon Noir’

Crytek lëshon testin Ray Tracing ‘Neon Noir’

Kohë më parë Crytek pati publikuar një video ku tregohej “një version i përparuar i funksionit të ndriçimit total CryEngine”. Neon Noir tashmë e disponueshme në formë testi Benchmark mund të shkarkohet nga KËTU! Testi është agnosticist, që do të thotë së nuk përdor veçori ekskluzive si përshpejtimi Hardware-ik RTX i Nvidia-s. Integrimi i ardhshëm i kësaj teknologjie të re do të optimizohet për të përfituar nga përmirësimet e rendimentit nga brezi i fundit i kartave grafike dhe API-t e fundit si Vulkan dhe DX12.

Kërkesat e sistemit për këtë test janë si më poshtë.

  • CPU: AMD Ryzen 5 2500X / Intel Core i7-8700
  • GPU: AMD Vega 56 8 GB VRAM / NVIDIA GTX 1070 8 GB VRAM
  • RAM: 16 GB
  • OS: Windows 10 x64
  • Ndërfaqja: DirectX 11