You are currently viewing Cyberpunk 2077 më në fund tregohet me një video Gameplay

Cyberpunk 2077 më në fund tregohet me një video Gameplay

Edhe pse akoma nën punim CD Projekt RED më në fund zbuloi Gameplay-in e parë për RPG-n e tyre të ardhshme Cyberpunk 2077.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Videoja tregon shumë nga elementet tradicionale të atmosferës Cyberpunk, ku përfshihen implante nga më të ndryshmet në trup, dhe intrigat e pashmangshme të korporatave.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ju këshillojmë të mos e shini videon në ambiente pune apo publike, pasi në disa pjesë të saj, shfaqen skena lakuriqësie.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Cyberpunk 2077 nuk ka ende një datë të caktuar për daljen në treg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,