You are currently viewing DDR4 Ka Filluar Të Shitet Në Japoni

DDR4 Ka Filluar Të Shitet Në Japoni

Intel X99 dhe CPU e reja nuk pritet të dalin në treg para shtatorit por në Japoni ka filluar shitja e memorjes DDR4 para kohe.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dd41,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Këtë vjeshtë pritet të dalë platforma e re X99 dhe DDR4 për herë të parë. Gjithsesi një kompani në Japoni ka nxjerrë për shitje modulet e para DDR4 me madhësi 8GB.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Çmimi është goxha i kripur për momentin me sete 16 dhe 32GB respektivisht me çmime 350$ dhe 685$. Normalisht pëe pjesën më të madhe të popullsisë janë akoma të papërdorshme, por është një numër i vogël njerëzish që mund të kenë ato që quhen “Engineering Sample” – Mostër inxhinierike – dhe meqë nuk kanë RAM do të paguanin këto lloj shumash për ta vënë këtë platformë në punë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dd44,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Duket qartë nga çipet e memorjes që janë të markës Hynix.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dd47,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Parametrat e memorjes: 2133MHz CL15. Kësaj rradhe DDR4 vjen me 288 kontakte.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
dd43,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Na jepni mendimi tuaj tek komentet më poshtë ose tek forumi.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Përfundimi: Është akoma shpejt për të blerë DDR4. 😛 Duke lënë mënjanë shakatë, mund të themi që normalisht është shumë shpejt për të blerë DDR4. Çmimet janë akoma shumë të frikshme dhe ajo që shpresojmë është që çmimet të mos jenë kaq të kripura kur DDR4 të dalë zyrtarisht në treg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: VR-Zone