You are currently viewing Dead Rising 4 Do Të Vijë Në Steam Këtë Mars

Dead Rising 4 Do Të Vijë Në Steam Këtë Mars

Capcom ka bërë të ditur se versioni PC i Dead Rising 4 do të jetë i disponueshëm në Steam duke filluar nga 14 Marsi i këtij viti.
Loja mbijetesë me zombi, e cila sheh rikthimin e Frank West si protagonist, është e disponueshme për Xbox dhe PC nëpërmjet Windows Store që nga Dhjetori i vitit të kaluar.

Kërkesat zyrtare janë si më poshtë.

Minimum

CPU: Intel i5-2400 / AMD FX 6300
RAM: 6GB
GPU: GTX 760 (2 GB) / HD 7850 (2 GB)
Ndërfaqja: DirectX 11
OS: Windows 7 64-bit
Hapësirë: 50GB

Të këshillueshme

CPU: Intel i7-3770 / AMD FX 8350
RAM: 8GB
GPU: GTX 970 (4 GB) / R9 290 (4 GB)
Ndërfaqja: DirectX 11
OS: Windows 10 64-bit
Hapësirë: 50GB

Burimi EuroGamer