You are currently viewing Destiny 2 Është Në Provë Falas Për Një Kohë Të Limituar

Destiny 2 Është Në Provë Falas Për Një Kohë Të Limituar


Bungie ka vendosur të nxjerrë një version provë të lojës së saj Destiny 2, për momentin nuk dihet se sa do zgjas por besojmë se do të jetë për pak kohë, duke u dhënë mundësin, atyre që duan të bashkohen me miqtë në online ose të luajnë të vetëm duke hedhur hapat e parë në fushatën singleplayer.
Për të luajtur Destiny 2 ju duhet një account që mund ta hapni KËTU! Dhe aplikacioni Blizzard Battle.net që mund ta shkarkoni nga KËTU!