You are currently viewing Destiny 2 falas në Battle.net për një kohë të limituar

Destiny 2 falas në Battle.net për një kohë të limituar

Me rastin e përvjetorit të lojës Blizzard ka vendosur të jap falas për të gjithë Destiny 2, duke filluar nga sot deri me 18 Nëntor do të keni mundësinë ta bëni tuajën pa pagese nëpërmjet shërbimit Battle.net.
Pjesëtareve të ri u duhet të konfirmojnë faqen e tyre me SMS para se të marrin kopjen e lojës falas.
Për ato që kanë blerë lojën, Blizzard ofron sende ekskluzive në lojë.
Regjistrohu KËTU! Shkarko aplikacionin Battle.net nga KËTU!
Mbasi të keni kryer hyrjen me sukses në Battle.net, klikoni tek simboli i dhuratës dhe pranoheni atë.