You are currently viewing DICE tregon teknologjitë e së ardhmes të zbatuara në Frostbite

DICE tregon teknologjitë e së ardhmes të zbatuara në Frostbite

Electronic Arts dhe DICE kanë lëshuar disa video, duke treguar teknikat e reja të paraqitjes së flokëve që janë zbatuar në motorin grafik Frostbite. Qëllimi është të arrihet një model flokësh  sa më natyral në kohë reale i ngjashëm me efektet e filmave.

Për më tepër, këto video ma  ofrojnë një perspektivë për lojërat e ardhshme me motorin grafik Frostbite.