You are currently viewing Dirt: Showdown Falas Për Një Kohë Të Limituar

Dirt: Showdown Falas Për Një Kohë Të Limituar

Humble Store, dyqani digjital i Humble Bundle lëshon sot ofertat e tij të Dimrit duke na propozuar një shumëllojshmëri ofertash për lojëra nga studio si: Bethesda, Square Enix dhe Activision. Do të gjeni ulje në seritë si: Deus Ex, Tomb Raider, Hitman, Just Cause, Thief, por edhe Call of Duty, Transformers, Dishonored, Fallout, The Elder Scrolls dhe Doom. nga këto dallojmë dhe të gjitha seritë e Life is Strange në oferte për vetëm 4,99€.
KËTU! Gjeni të gjitha ofertat.

Si pjesë e këtyre uljeve Humble Bundle ofron dhe një lojë falas DiRT Showdown.

DiRT Showdown devijon nga formula e serisë DiRT, duke u përqendruar në evenimente të tjera jashtë botës së Rally-it.
Kjo normalisht diktomë stilin e lojës që bëhet më Arcade sesa Sim, por megjithatë mbete e pëlqyeshme dhe e veçantë në kategorinë e saj.

Lojën mund ta merrni falas nga linku poshtë.

Kliko —-> KËTU!