You are currently viewing DLC’t e Battlefield 4 Tashmé Falas Né Origin Pér Njé Kohé Té Limituar

DLC’t e Battlefield 4 Tashmé Falas Né Origin Pér Njé Kohé Té Limituar

Nese keni Battlefield 4, beni mir ta ri instaloni, sepse EA ka leshuar te gjitha DLC’t e lojes falas!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 4™ Dragon’s Teeth,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 4™ Final Stand,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 4™ Naval Strike,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 4™ Second Assault,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Battlefield 4™ China Rising,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tashme mund ti shkarikoni KETU! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kujtojme dhe parametrat qe ju duhen per lojen.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Celsin per lojen baze e gjeni ne GW Computers, ejani ne dyqanin tone per me shum info rreth cmimit.