You are currently viewing E3 2018 – konferencat e shpallura deri më sot dhe oraret e tyre

E3 2018 – konferencat e shpallura deri më sot dhe oraret e tyre

E3 2018 po afron, me shpalljen zyrtar të hapjes më 12 Qershor. Konferencat, si zakonisht, mbahen së pari.
Edhe këtë vit PC Gaming Show do të vijë me të rejat e tij siç është bërë traditë tashmë, por për momentin nuk ka një datë dhe orar.
Lista e konferencave të konfirmuara deri tani me datë dhe orare [me orën tonë], është si më poshtë.

Konferencat e E3 2018

– Konferenca e Electronic Arts, 9 Qershor ora 20:00
– Konferenca e Microsoft, 10 Qershor ora 21:00
– Konferenca e Bethesda-s, 11 Qershor ora 3:30
– Konferenca e Ubisoft, 11 Qershor ora 21:00.