You are currently viewing E3 2019 – konferencat dhe oraret e tyre

E3 2019 – konferencat dhe oraret e tyre

E3 2019 është vetëm pak ditë larg tashmë. Evenimenti më i rëndësishëm për video lojërat rikthehet edhe këtë vit plot me surpriza. Pa dyshim shpallja e gjeneratës së re të consoleve, xbox scarlet dhe ps5, por edhe më shumë detaje rreth AMD Navi-t, si dhe lojërat e gjeneratës së re do të jenë në qendër të vëmendies.  Më poshtë gjeni të gjitha konferencat me datën dhe oraret për Shqipërinë, si gjithmonë do ju mbajmë të informuar për gjatë gjithë evenimentit me postime të ardhshme.

Konferenca Data Orari
EA Play  8 Qershor 18:15
Microsoft 9 Qershor 22;00
Bethesda 10 Qershor 02:30
AMD Next Horizon 10 Qershor 11:00
 PC Gaming 10 Qershor 18:00
Ubisoft 10 Qershor 22:00
Square Enix 11 Qershor 03:00