You are currently viewing EA dhuron DLC falas për një kohë të limituar për Battlefield 4 dhe Battlefield 1

EA dhuron DLC falas për një kohë të limituar për Battlefield 4 dhe Battlefield 1

Me rastin e shpalljes së kapitullit të ri Battlefield V, EA dhe DICE po dhurojnë përmbajtje nga Battlefield 1 dhe Battlefield 4.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nga sot dhe për një periudhë të kufizuar kohore, kushdo që dëshiron mund të shkarkojë pa asnjë pagesë DLC-t Battlefield 1 – In the Name of Tsar dhe Battlefield 4 – Final Stand. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për të shkarkuar DLC-n Battlefield 1 – In the Name of Tsar kliko KËTU!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për të shkarkuar DLC-n Battlefield 4 – Final Stand kliko KËTU!