You are currently viewing Electronic Arts [EA] Zbulon Pjesërisht Linjën Për E3 2017

Electronic Arts [EA] Zbulon Pjesërisht Linjën Për E3 2017

Në një blog post EA na bënë të ditur se lojërat e reja si Star Wars Battlefront, Need for Speed, Madden NFL 18, FIFA 18 si dhe NBA LIVE 18 do të jenë të luajtshme në evenimentin EA PLAY që do të zhvillohet në teatrin Hollywood Palladium të Los Angeles, Amerikë.
Biletat do të jenë të disponueshme duke filluar nga 20 Prilli.
Lojtarët nga e gjithë bota mund të ndjekin EA Play online nëpërmjet programeve streaming për të parë të rejat e fundit [DLC] për lojërat ekzistuese, lojëra të reja, dhe intervista ekskluzive me ekipet e zhvillimit.