You are currently viewing Epic Games Store ofron 6 lojëra Batman falas.

Epic Games Store ofron 6 lojëra Batman falas.

Këtë javë, Epic Games Store ka tejkaluar veten, duke u shfaqur në takim e lojërave falas me plot gjashtë lojëra për përdoruesit e regjistruar. Siç ishte parashikuar disa ditë më parë, me rastin e ‘Ditës së Batmanit’, gjashtë lojëra klasikë të frymëzuar nga aventurat e Kalorësit të Errët tashmë janë falas. Bëhet fjalë për trilogjinë e serive Batman Arkham, dhe LEGO Batman që mund ti shtoni në librarin tuaj për gjithmonë brenda datës 26 Shtator.

Për shkarkim kliko KËTU!