You are currently viewing Episodi Përmbledhës I Hitman Tashmë Falas Në Steam

Episodi Përmbledhës I Hitman Tashmë Falas Në Steam


Lajme të mira për ata që duan të provojnë Hitman.
Pasi mori pavarësinë nga Square Enix, IO Interactive ka njoftuar se duke filluar nga sot episodi prolog i Hitman do të jetë i falas në të gjitha platformat.
Versionin provë [Demo] mund ta shkarkoni KËTU!

Në të gjeni: dy misione, me gjithë sekuencat kinematografike, dy kontrata të shkallëzuara, mbi dyzetë sfida, dhe shtatëmbëdhjetë Achievements.
I gjithë progresi gjate demos do të ruhet, kështu që nëse vendosni të blini të gjithë paketën me episode do ti keni me vete.