You are currently viewing EVGA Nxjerr BIOS Update Pér Kartat Problematike

EVGA Nxjerr BIOS Update Pér Kartat Problematike

Mesa duket problemet nuk paskan te sosur per EVGA, mbas problemeve me memorjet Micron u shtohen ato te mbinxehjes.
Kesaj radhe preket e gjith Familja Pascal, nga GTX 1060 deri ne 1080.
EVGA provon te adresoje problemin e mbinxehjes me Bios Update.
Ne teori ky update rrit shpejtesin e ventilatorit, dhe ule voltazhin.
Nuk dihet akome impakti qe ky update do te kete ne performancen.

Kartat e prekura.

Pyetje dhe pergjigje rreth Update-it.

Pyetje: A me duhet te ri beje kete update gjithmon sa her qe instaloj nje driver te ri apo reformatoj kompjuterin?
Pergjigje: Jo! Ky Update behet vetem nje her, dhe qendron ne karte.

Pyetje: Si mund te zbuloj versionin e bios-it qe ka karta ime?
Pergjigje: Ka nje ser menyrash nje nga ato eshte, kliko butonin e djathte te mausit ne desktop shko ne NVIDIA control panel.
Kliko ne Help, pastaj System Information. Shiko poshte ku thote “Video BIOS version”.

Pyetje: Sapo bleva karten, a e ka kete update?
Pergjigje: Shanset jane te larta.

Pyetje: Si mund ti bej update ne nje sistem [Dy Karta] SLI?
Pergjigje: Ne SLI Update-ti vlen per te dy kartat.

Pyetje: Kam nje bord AMD dhe updat-ti nuk po kompletohet, çfar mund te bej?
Pergjigje: Kontakto suportin ne [email protected], kjo kerkon nje BIOS te vecant.

Pyetje: Updat-ti nuk po kompletohet.
Pergjigje: Sigurohu qe te kesh hapur programin si admin, per te bere kete, kliko butonin e djathte te mausit ne programin dhe jepi run as admin, nese nuk funksionon as kjo athere kontakto suportin, [email protected]
[Ju kujtoj se ju duhet njohuri ne gju te huaj mbasi EVGA nuk ofron suport ne Shqip.]

Per Windows (64bit)

1. Shkariko file-rin zip posht, sigurohuni qe numri te perputhet me tuajen.
2. Zberthe file-rin zip diku ne HDD/SSD.
3. Sigurohu qe programe te tjera nuk jan te hapura ne sfond.
4. Shtyp ‘Y’ per te filluar.
5. Gjat procesit mos luaj as gje. [dhe kryqezo gishtat se mos ikin dritat.]
6. Mbas procesit jepi restart PC-s.

EVGA GeForce GTX 1080
[Per kartat me dual BIOS, ju duhet te zgjidhni ate qe doni ti beni update]

8G-P4-6181-KR – EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.3b.00.82)

08G-P4-6183-KR – EVGA GeForce GTX 1080 SC ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.3b.00.82)

08G-P4-6284-KR – EVGA GeForce GTX 1080 FTW DT ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.3b.00.74)
Secondary BIOS (86.04.3b.01.84)

08G-P4-6286-KR – EVGA GeForce GTX 1080 FTW ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.3b.00.84)
Secondary BIOS (86.04.3b.01.82)

08G-P4-6384-KR – EVGA GeForce GTX 1080 CLASSIFIED DT ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.3b.00.82)
Secondary BIOS (86.04.3b.01.82)

08G-P4-6386-KR – EVGA GeForce GTX 1080 CLASSIFIED ACX 3.0 –
Primary BIOS (86.04.3b.00.82)
Secondary BIOS (86.04.3b.01.82)

EVGA GeForce GTX 1070
[Per kartat me dual BIOS, ju duhet te zgjidhni ate qe doni ti beni update]

08G-P4-5171-KR – EVGA GeForce GTX 1070 ACX 3.0 Black Edition
Primary BIOS (86.04.50.00.72)

08G-P4-5173-KR – EVGA GeForce GTX 1070 SC ACX 3.0 Black Edition
Primary BIOS (86.04.50.00.72)

08G-P4-6171-KR – EVGA GeForce GTX 1070 ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.50.00.72)

08G-P4-6173-KR/KB – EVGA GeForce GTX 1070 SC ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.50.00.72)

08G-P4-6274-KR – EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT ACX 3.0 –
Primary BIOS (86.04.50.00.72)
Secondary BIOS (86.04.50.01.72)

08G-P4-6276-KR – EVGA GeForce GTX 1070 FTW ACX 3.0
Primary BIOS (86.04.50.00.72)
Secondary BIOS (86.04.50.01.72)

EVGA GeForce GTX 1060 6GB

06G-P4-6163-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SC
Primary BIOS (86.06.39.00.62)

06G-P4-6265-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SSC DT
Primary BIOS (86.06.39.00.62)

06G-P4-6264-KB – EVGA GeForce GTX 1060 SSC ACX 3.0
Primary BIOS (86.06.39.00.62)

06G-P4-6267-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SSC ACX 3.0
Primary BIOS (86.06.39.00.62)

EVGA GeForce GTX 1060 3GB

03G-P4-6162-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SC
Primary BIOS (86.06.3C.00.62)

03G-P4-6165-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SSC DT
Primary BIOS (86.06.3C.00.62)

03G-P4-6167-KR – EVGA GeForce GTX 1060 SSC ACX 3.0
Primary BIOS (86.06.3C.00.62)

Faleminderit Guru3d