You are currently viewing Expansive Worlds Paraqet Lojën E Gjuetisë – The Hunter: Call Of The Wild

Expansive Worlds Paraqet Lojën E Gjuetisë – The Hunter: Call Of The Wild

theHunter: Call of the Wild është një simulator gjuetie i krijuar nga studio Expansive Worlds, me një botë rreth 129km² ku do të gjeni një faunë po aq të bukur sa të rrezikshme.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Loja do të ketë 24 orë cikël ditorë ditë/natë, po ashtu dhe ndryshim klimaterik, kafshët do të veprojnë në mënyra të ndryshme në varësi të ambientit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në këtë seri është shtuar edhe shqisa e nuhatës, do të jetë interesante se si kjo do të funksionojë në lojë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Arsenali është i shumte, nga pushkë në pistoleta, dhe të gjitha janë të peresonalizueshme, gjithashtu një sistem Skill-sash, do ju vi në ndihmë për të përmirësuar veçorit e personazhit tuaj, kjo nuk do të ndikoje në kompleksitetin e simulatorit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Call of the Wild do të ketë gjithashtu edhe multiplayer deri në 8 lojtarë ku mund të bashkëpunohet, apo rivalizohet, si pas misioneve të lojës.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kërkesat janë si më poshtë,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Minimum,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
64 bit OS – Windows 7,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Intel i5-2500,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory 8GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NVidia GTX 660 / ATI HD7870 – 2 GB VRAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Disk Space 20 GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Recommended,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
64 bit OS – Windows 10,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Intel i7 quad-core,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory 8GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NVidia GTX 760 / R9 270x – 4 GB VRAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Disk Space 20 GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Loja pritet të dalë për PC nga pranvera e 2017, posht gjeni një Video që na paraqet botën fantastike të The Hunter: Call Of The Wild,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
theHunter: Call of the Wild është pas ardhësi i lojës popullore theHunter game, me rreth 6 milion lojtarë që nga dalje në treg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Loja është e disponueshme në Steam free-toplay.