You are currently viewing F1 2015 falas për një kohë të limituar

F1 2015 falas për një kohë të limituar


Humble Bundle aktualisht po zhvillon ofertat e Pranverës 2018 me ulje masive në lojërat Codemasters dhe Bethesda-s.
Megjithatë, po japin edhe F1 2015 plotësisht falas për 48 orët e ardhshme.
Pra deri në 24 Mars, ora 18:00 [me orën tonë] do të keni mundësi ta bëni tuajën përgjithmonë.

Për shkarkim kliko KËTU!