You are currently viewing Facebook Live U Drejtohet Gamer-ave Me Opsione Të Reja Për Streaming

Facebook Live U Drejtohet Gamer-ave Me Opsione Të Reja Për Streaming


Direkt streaming si dhe ndarja e përmbajtjes në lidhje me lojërat është bërë normë në PC por edhe në Console kjo fal kanaleve të gjerë të shpërndarjes dhe të lehtë për t’u përdorur si YouTube dhe Twitch.
Por tashmë edhe Facebook do ti bashkohet festës, duke përdorur platformën e saj të njohur Facebook Live.
Që nga sot kompani filloj të integroj veçorit e reja për streaming në PC dhe pajisje të tjera, përdoruesit e Facebook mund ta hapin duke klikuar në linkun “Live Video” që gjendet lartë në murin e postimeve.
Facebook njoftoi gjithashtu se përdorimi i software dhe hardware të dedikuar për streaming do të bëhen më të arritshme për të gjithë.

Burimi: Digitaltrends