You are currently viewing Fallout 76 do të jetë ekskluzivë e Bethesda.net në PC

Fallout 76 do të jetë ekskluzivë e Bethesda.net në PC

Bethesda ka njoftuar se versionet beta dhe final të Fallout 76 do të jenë ekskluzive për Bethesda.net.
Me fjalë të tjera, kjo është loja e parë e Fallout ndër vite që nuk do të vijë në Steam dhe do të qëndrojë ekskluzive në Bethesda.
Fallout 76 del më 14 Nëntor dhe Beta diku nga Tetori!
Pas Black Ops IIII Steam humbet një tjetër seri shumë të rëndësishme në katalogun e saj të lojërave online.