You are currently viewing Filiali i MSI akuzohet për abuzim me shitjet e kartave NVIDIA RTX 3080

Filiali i MSI akuzohet për abuzim me shitjet e kartave NVIDIA RTX 3080

Lista e eBay zbulon se kompania e njohur si Starlit Partner ka shitur katër karta grafike GeForce RTX 3080 me një çmim rreth 1360 Dollar Amerikan. Kjo është pothuajse dy herë më shumë sesa çmim i sugjeruar nga NVIDIA, dhe rreth 600 Dollarë Amerikan  më shumë se çmimi për këtë model të veçantë MSI GAMING X.  Përtej çmimit mund të quhet diku normale, për shkak se gjendja e këtyre kartave në treg është e ulët dhe kërkesa e madhe. Problemi qëndron tek fakti se kjo kompani është nën pronësinë e MSI USA. Konfirmimi vjen nga Justitia trademark information.     ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

MSI USA nuk vonoj të përgjigjej dhe konfirmoi se, kompania Starlit Partner është një degë e shitjeve individuale që punon për MSI. Filiali ka shitur inventarin e tepërt për MSI. Një ‘gabim’ u ka mundësuar atyre të kenë qasje në inventarin ku nuk kishin të drejtë  shitje.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

MSI u ka ofruar 2 opsione blerësve, rikthimin e plotë të parave dhe kthimin e produktit, ose rikthimin e parave mbi çmimin e tregut.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,