You are currently viewing BIOS Update Pér GeForce GTX 1070 Me Memorje Micron

BIOS Update Pér GeForce GTX 1070 Me Memorje Micron

Nje numer i konsiderueshem personash me GTX 1070 kan hasur ne probleme te shumta, pas nje investigimi zbulohet se shkaku eshte memorja, si domos e overkllokuar qe shkakton koruptin te ekranit.
Nga ankesat ne per forume dhe rrjete sociale duket se kartat grafike GTX 1070 me memorje Micron jan te prekura nga ky fenomen.
Prothuesit si EVGA, Gainward, Palit kan ber gati biosin e ri dhe te tjeret po punojne.

Lista e Prodhuesve qe kan nxjerre Update-in

EVGA Shkariko Ketu!

Gainward: Shkariko Ketu! Zgjidh Karten -> BIOS download

Palit: Shkariko Ketu! Zgjidh Karten -> download

ASUS: Akoma Nuk Ka dale.

Gigabyte: Nuk ka memorje Micron, por po monitoron gjendjen.

nno3D: Akoma Nuk Ka dale.

KFA2/Galaxy: Akoma Nuk Ka dale.

MSI: Akoma Nuk Ka dale.

PNY: Akoma Nuk Ka dale.

Zotac: Akoma Nuk Ka dale.

Per te kuptuar tipin e memorjes qe keni shkarikoni GPU-Z Ketu!

Burimi: Guru3d