You are currently viewing Futuremark lëshon testin 3DMark DirectX Ray-tracing

Futuremark lëshon testin 3DMark DirectX Ray-tracing

Vetëm dy javë para daljes së serisë AMD Radeon RX 6000, 3DMark njofton pikën e referimit të re për gjurmimin e rrezeve [ray tracking]
Standardi i ri teston veçoritë e kartave grafike AMD dhe NVIDIA për sa i përket rendimentit të pastër në gjurmimit e rrezeve. Testi i gjurmimit të rrezeve DirectX është një përditësim falas për ata që kanë blerë softuerin 3DMark. Mund ta shkarkoni nga Steam.