You are currently viewing Futuremark Po Përgatit Një Benchmark Të Re Për Ndërfaqen Vulkan Dhe  DirectX 12 Për 2017

Futuremark Po Përgatit Një Benchmark Të Re Për Ndërfaqen Vulkan Dhe DirectX 12 Për 2017

Në një emali të dërguar shtypit FutureMark tha se janë duke punuar fort në një game-test të ri për programin 3DMark Benchmark.
Futuremark është gati të flas për projektet e shumta që kanë në plan për 2017, shumica e tyre janë në punë e sipër.
Një version i ri i PCMark për Windows 10 si dhe një Benchmark i automatizuar për testime të renda për kompjuterin.
Gjithashtu do të përfshihen Benchmarks për realitet virtual [VR] në PC dhe mobile, test të ri Vulkan për Windows dhe Android si dhe një test i ri DirectX 12 për Laptop.
Futuremark do të shtoje një server të ri dhe shërbime testimi për ndërfaqen Vulkan e bazuar ne platformat Windows dhe Android.