You are currently viewing G.SKILL Nxjerr Set 32GB RAM DDR3L SO-DIMM Me Frekuencë 2133MHz

G.SKILL Nxjerr Set 32GB RAM DDR3L SO-DIMM Me Frekuencë 2133MHz

G.SKILL është një markë që dominon në sektorin e memorjes dhe është i njohur për RAM me frekuencë shumë të lartë, këtë radhë edhe për laptop. G.Skill debuton me setin 32GB (4x8GB) DDR3L (Low Voltage) me frekuencën e frikshme për laptop 2133MHz.

2133c11-8GBX4

Shikoni imazhin e plotë këtu.

Seti 32GB vjen siç thamë më lart me 4 copë skeda 8GB, me tension të ulët pune 1.35V dhe me kohë aksesimi (timing)  11-11-11-31. Ky set i shtohet linjës RIPJAWS nga G.SKILL, dhe është testuar me laptopin High-End MSI GT70 2OC gaming, ku normalisht RAM-i shkëlqeu nën ngarkesë ekstreme.

Burimi G.Skill