You are currently viewing G.SKILL Sjell Ndriçim RGB Në RAM Me Serinë Trident Z RGB

G.SKILL Sjell Ndriçim RGB Në RAM Me Serinë Trident Z RGB

G.SKILL një emër i njohur në tregun e ram-it me rendiment të lartë shfaq serinë Trident Z RGB.

Me plot 25 vjet eksperiencë në këtë fushë G.SKILL arriti të kombinoj një sistem të plot ndriçim RGB me ndikim minimal në rendimentin e DDR4.
I projektuar me një 10 shtresë PCB dhe me IC çip të zgjedhur me dorë për të garniturat rendiment të lartë në Overclock, ky kit është i afte të arrij shpejtësi prej 4266MHz.

Pa kërkuar energji shtesë, ky kit vjen me një ndriçim RGB që ndriçon të gjithë pjesën e sipërme.
Si opsion i parazgjedhur stili i ngjyrave është ai i ylberit me një efekt dallgë, ngjyrat dhe efektet mund të personalizohen si pas dëshirës në software, që do të jetë i disponueshëm nga Shkurti i 2017.

G.SKILL Trident Z RGB pritet të dalë nga mesi i Janarit 2017.